Kiropraktor: Mie Elisa Irgens Agersted


1992 -

Kiropraktor Mie Elisa Irgens Agersted er uddannet kiropraktor på Syddansk Universitet i 2020.

Mie er ansat i Kiropraktisk Center Næstved fra 1. februar 2020.

Mie har afsluttet sin 5-årig uddannelse til kiropraktor på Syddansk Universitet, som er opbygget af både en teoretisk og praktisk del. I forbindelse med sin uddannelse har Mie set patienter på Medicinsk Rygambulatorie på Middelfart Sygehus, Reumatologisk afdeling på Frederiksberg og Vejle Sygehus, samt i en kiropraktorpraksis i Roskilde. Her har Mie udredt patienter med forskellige lidelser i bevægeapparatet, heriblandt hold i ryggen, diskusprolapser, spinalstenose og gigtlidelser.

Mie blev i en tidlig alder selv introduceret for kiropraktikken. Her blev hun hurtigt fascineret af hvad kiropraktikken kunne og var vild med tankegangen om at finde frem til årsagen, i håb om at kunne komme symptombehandling til livs.

I fritiden nyder Mie at bruge tid i naturen med sin hund. Derudover dyrker Mie meget sport, både crossfit, løb, cykling, svømning og yoga. Mie har som barn været konkurrence gymnast og senere håndboldspiller. Her erfarede hun også, hvor vigtigt det er, at kroppen fungerer optimalt for at kunne yde sit bedste.

Mie benytter sig af manipulation, triggerpunktsakupunktur, diverse bløddelsteknikker og vejleder i simple øvelser. Mie tror på det tværfaglige samarbejde og inkluderer gerne interne og eksterne behandlere, hvis det er til fordel for den enkelte. For Mie er det ikke kun et mål om at gøre sine patienter smertefri, men også at forebygge skader og give hjælp til selvhjælp.

Mie ser nu frem til sit nye eventyr som kiropraktor hos Kiropraktisk Center Næstved, hvor hun vil yde sit bedste for at kunne gøre en forskel for sine patienter.

Kiropraktisk Center

Gl.Holstedvej 22
4700 Næstved
Telefon: 5572 7979
info@naestved-kiropraktor.dk
Cvr: 288 45995

Åbningstider

Mandag: 08:00 - 18:00
Tirsdag: 07:30 - 18:00
Onsdag: 08:00 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 07:30 - 15:00
Top