Tværfaglig klinik i Næstved Nord med 14 gode parkeringspladser og toget "lige" ved døren


Kiropraktor Lars Slemming har praktiseret 19 år i Næstved.

Lars overtog 1.januar 2011 klinikken i Næstved Stor-Center, som nu pr. 1.juli 2019 er flyttet til Gl. Holstedvej 22 i Næstved Nord.


Kiropraktisk Center tilbyder ud over kiropraktik også fysioterapi i Næstved, akupunktur,  fysiurgisk massage, ergoterapi og Re-5 behandling.
Fra marts 2019 har klinikken ansat kiropraktor Anders H. Beck og udvider derfor åbningstiderne.

Kiropraktisk Center har igen investeret og opdateret klinikkens røntgenapparat og tilbyder fortsat direkte digitalt røntgenoptagelser.

Vi har i klinikken desuden mulighed for, at bestille en sekundær røntgenvurdering fra en ekstern  specialist i radiologi (røntgen).  Vurderingen gives i de fleste tilfælde indenfor 36 timer. Hvis du ønsker det, kan du få en Cd-rom med dine rtg. billeder til "eget brug" eller taget et billede af dem med din mobil når du vises rtg-billederne.

Kiropraktisk Center har speciel konstrueret kiropraktorbrikse, som giver kiropraktorerne endnu flere muligheder for at tilpasse den kiropraktiske behandling til dig og de problemer du kommer med. Dette så du kan få den bedst mulige oplevelse af dit kiropraktorbesøg uanset alder og statur.

Kiropraktisk Center har udover de almindeligt trykbølge apparater også investeret i et nyt trykbølgeapparat.  Apparatet er en videreudvikling af den effektive chock -og trykbølgeapparat, som allerede bruges i klinikken til behandling af muskelspændinger og overbelastningsskader. Apparatet kan bruges både til nye, gamle og tilbagevendende skader som fx. musearm, tennis-/golfalbue, løbeskader og andre træningsskader. Apparat er et supplement til klinikkens MR4-laser  samt ultralydapparat.  

Klinikken også erhvervet et RE5-apparat som bruges til behandling af smertefulde led og muskler herunder specielt gigt-gener med nedsat bevægelighed og lokal hævelser. Der  igangsat spændende og lovende forskning på København universitet om hvorvidt dette apparat også kan bruges til lidelser udenfor bevæge apparatet. 

Kiropraktisk Center

Gl.Holstedvej 22
4700 Næstved
Telefon: 5572 7979
info@naestved-kiropraktor.dk
Cvr: 288 45995

Åbningstider

Mandag: 08:00 - 18:00
Tirsdag: 08:00 - 18:00
Onsdag: 08:00 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Top