Om Kiropraktisk Center


Hos Kiropraktisk Center kan vi tilbyde undersøgelse og behandling indenfor flere fagområder. Kiropraktisk behandling er kerneydelsen i klinikken. 

Vi tilbyder i klinikken:

 • Kiropraktik
 • Fysioterapi
 • Ergoterapi
 • Akupunktur
 • Massage
 • Chok og trykbølgebehandling
 • Laser og ultralydsbehandling
 • Individuel specialtræning
 • Digital røntgenundersøgelse
 • Behandling af rygsmerter

Vi arbejder gerne tværfagligt. Ved en tværfaglig udredning har vi mulighed for at give dig en optimal undersøgelse og behandlingsforløb, hvis du lider af problemer i bevægeapparatet og som følge deraf fx har smerter, nedsat bevægelighed og/eller nedsat funktion i dagligdagen.

 

Kiropraktisk Center er tilknyttet sundhedsordninger gennem Falck Healthcare, PrimaCare, Sundhedsdoktor, Nordic Netcare samt diverse sundhedsforsikringer; fx PFA, Mølholm, Codan, Danica, Skandia.

Kiropraktisk Center har overenskomst med den offentlige sygesikring og der gives tilskud til din behandling. Desuden kan medlemmer af Sygeforsikringen Danmark opnå yderligere tilskud. 

Kiropraktisk Centers mål er at fremstå som en professionel, effektiv og personlig klinik. Hos os vil vi gerne have ,at I får en oplevelse af nærvær, blive hørt og i mindst hjulpet. Vi ønsker, at I får lyst til og kan se formålet med at komme i klinikken igen.

Kiropraktisk Centers behandlingsmål, kan uanset behandlerspeciale, overordnet inddeles i følgende undergrupper, der overlapper hinanden.

 • Smerte-/symptombehandling
 • Årsagsbehandling
 • Forebyggende behandling

Disse mål opnås gennem information, råd og vejledning samt den behandlingsform, som vurderes at være bedst for netop din problemstilling. Forebyggelse indeholder udover passiv behandling også en aktiv behandlingsdel som f.eks specifikke hjemmeøvelser eller træning i et center. Og ikke mindst en bevidstgørelse om dine uhensigtsmæssige arbejds-og dagligdagsrutiner som skal til rettes.

 

Forebyggelse er en vigtig del af dit behandlingsforløb, idet det desværre er ret almindeligt at få tilbagevendende problemer, når man først har fået en skade.
Vi behandler kroppen og de strukturer, der holder os oprejst og som vi bevæger os med (altså hele bevægeapparatet): dvs. knogler, sener/brusk, nerver, muskler og led.
Din bevægelighed og daglige funktion er i fokus og derfor også omdrejningspunktet i behandlingen. 

Smerte af forskellig slags er den hyppigste henvendelsesårsag. Oftest drejer det sig om smerter lokaliseret omkring ryggen og dennes led i fx nakke-skulder, brystryggen, lænden eller hoften/ bækkenet, diverse hovedpineformer inkl. migræne, overbelastningsskader fra f.eks. PC-arbejde eller sport, samt arm og bensmerter (fx sovende fingre, iskias).

Vi behandler patienter i alle aldre. Klinikkens yngste patienter kan være ned til 1 uge gamle og den ældste er aktuelt 89 år. Størstedelen af klinikkens patienter ligger i aldersgruppen 30-60 år.

Har de nogle spørgsmål, er de velkommen til at kontakte Kiropraktisk Center og evt. tale med en af klinikkens behandlere.

Kiropraktisk Center

Næstved Stor-Center 5, 1. 57 A
4700 Næstved
Telefon: 5572 7979
info@naestved-kiropraktor.dk
Cvr: 288 45995

Åbningstider

Mandag: 08:30 - 18:00
Tirsdag: 07:30 - 14:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 07:30 - 14:00
Top