Om Kiropraktisk Center


Hos Kiropraktisk Center kan vi tilbyde undersøgelse og behandling indenfor flere fagområder. Kiropraktisk behandling er kerneydelsen i klinikken. Siden 2020 har vi været 3 kiropraktorer i klinikken foruden en fysioterapeut og massør

Fagspecialer i klinikken

 • Kiropraktik
 • Fysioterapi
 • Akupunktør (Medicinsk akupunktur samt øreakupunktur inkl. NADA)
 • Fysiurgisk massør (Massage og Sportsmassage): kan ikke tilbydes for tiden 

Andre behandlingstilbud

 • Individuel træning og hjemmeøvelser (Low-tech)
 • Chok -og trykbølgebehandling
 • MR4 Laser (lav frekvent) og ultralydsbehandling
 • Re5 behandling
 • Cupping
 • Specialistbehandling af rygsmerter, GLA:D uddannet Fysioterapeut

Billeddiagnostik

 • Direkte (digital) røntgenundersøgelse

Vi arbejder gerne tværfagligt. Ved en tværfaglig udredning har vi mulighed for at give dig en optimal undersøgelse og behandlingsforløb, hvis du lider af problemer i bevægeapparatet og som følge deraf fx har smerter, nedsat bevægelighed og/eller nedsat funktion i dagligdagen.

 

Kiropraktisk Center er tilknyttet diverse sundhedsordninger -og forsikringer bla., Pension Danmark, Tryg, Falck Healthcare, PrimaCare, Nordic Netcare, Dansk Sundhedssikring,  PFA, Mølholm, Codan, Danica, Skandia,  GF forsikring mv..

Kiropraktisk Center har overenskomst med den offentlige sygesikring og der gives tilskud til din kiropraktorbehandling. Desuden kan medlemmer af Sygeforsikringen Danmark opnå yderligere tilskud. 

Kiropraktisk Centers mål er at fremstå som en professionel, effektiv og personlig klinik. Hos os vil vi gerne have ,at I får en oplevelse af nærvær, blive hørt og i mindst hjulpet. Vi ønsker, at I får lyst til og kan se formålet med at komme i klinikken igen.

Kiropraktisk Centers behandlingsmål, kan uanset behandlerspeciale, overordnet inddeles i følgende undergrupper, der overlapper hinanden.

 • Smerte-/symptombehandling
 • Årsagsbehandling
 • Forebyggende behandling

Disse mål opnås gennem information, råd og vejledning samt den behandlingsform, som vurderes at være bedst for netop din problemstilling.

Forebyggelse indeholder udover passiv behandling også en aktiv behandlingsdel som f.eks specifikke hjemmeøvelser (Low-tech) eller træning i et center. Og ikke mindst en bevidstgørelse om dine uhensigtsmæssige arbejds-og dagligdagsrutiner, som med fordel kan ændres.

Forebyggelse er en vigtig del af dit behandlingsforløb, idet det desværre er ret almindeligt at få tilbagevendende problemer, når man først har fået en skade.
Vi behandler kroppen og de strukturer, der holder os oprejst og som vi bevæger os med (altså hele bevægeapparatet): dvs. knogler, sener/brusk, nerver, muskler og led.
Din bevægelighed og daglige funktion er i fokus og derfor også omdrejningspunktet i behandlingen. 

Smerte af forskellig slags er den hyppigste henvendelsesårsag. Oftest drejer det sig om smerter lokaliseret omkring ryggen og dennes led i fx nakke-skulder, brystryggen, lænden eller hoften/ bækkenet, diverse hovedpineformer inkl. migræne, overbelastningsskader fra f.eks. PC-arbejde eller sport, samt arm og bensmerter (fx sovende fingre, iskias).

Vi behandler patienter i alle aldre. Klinikkens yngste patienter kan være ned til 1 uge gamle og den ældste er aktuelt 95 år. 74 % og derved størstedelen af klinikkens patienter ligger i aldersgruppen 25-64 år; fordelt på 31% i alderen 25-44 og 43% 45-64 år, 11 % er under 25 år og 15% er over 64 år. Der er tilnærmelsesvis en ligelig fordeling mellem kønnene.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kiropraktisk Center, hvor du evt. også kan komme til at tale med en af klinikkens behandlere.

Kiropraktisk Center

Gl.Holstedvej 22
4700 Næstved
Telefon: 5572 7979
info@naestved-kiropraktor.dk
Cvr: 288 45995

Åbningstider

Mandag: 08:00 - 18:00
Tirsdag: 07:30 - 18:00
Onsdag: 08:00 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 07:30 - 15:00
Top